OVER ONS

Opgestart door grootvader Johan, zijn we ondertussen al meer dan 50 jaar bekend als familiezaak in het Waasland. In de loop der jaren zijn we uitgebreid met unieke runder rassen te verkopen, ons te specialiseren in salades, tapas & traiteur en catering aan huis met onze eigen foodtruck.

PASSIE & AMBACHT

Ondernemen en werken zit in onze genen. Reeds in 1968 is de zaak gestart op aanraden van ons mémé Anna de Meester. Al snel groeide de zaak uit tot een begrip. Door de gedrevenheid van mijn vader Johan, voelde ik op 24-jarige leeftijd dezelfde passie om de zaak te runnen. Dankzij de ondersteunende ervaring van mijn ouders werkte ik op leercontract mee in slagerij sinds 1985. 1 januari 1995 was ik er klaar voor om de zaak verder te zetten.

Mijn doel was en is nog steeds om zoals mijn vader het altijd heeft gedaan de beste kwaliteit aan correcte prijzen aan te bieden.

Daarom ben ik ook terecht fier op mijn medewerkers want dit doe je niet alleen! Sinds oktober 2016 ben ik verheugd dat mijn oudste dochter Michèle en mijn schoonzoon Aaron ook mee in de zaak werken! Mijn passie de laatste jaren ligt hem nog meer op de details op alle gebied om de klanten te verwennen.

WIST JE DAT?

Vanaf augustus 2024 wordt de zaak overgenomen door Michèle & Aaron. De winkel zal een grondige opfrisbeurt krijgen en zal midden september weer openen. Tijdens de werken kan je nog steeds bij ons terecht aan de marktwagen op onze parking. 

MORE INFO SOON!

PapaEric
Vader Johan op de boerderij